Fauteuil reinigen

Nu 10% korting op het reinigen van uw fauteuil!

Naast uw zetel reinigen kunnen wij ook uw fauteuil reinigen. Wij komen graag langs voor fauteuil reinigen aan huis of andere gewenste locatie in heel België.

De meest hardnekkige vlekken, kringen of ander vuil kunnen wij reinigen. Of het nu gaat om het reinigen van een stoffen fauteuil, velours fauteuil of lederen fauteuil, onze experts krijgen alle voorkomende meubelstoffen weer schoon en fris.

Voordat we uw fauteuil reinigen voeren we een analyse en inspectie uit. De geschikte behandelmethode is namelijk afhankelijk van het type stof van uw fauteuil, de conditie waarin deze verkeerd en uiteraard de mate van vervuiling.

Na de voorinspectie bepalen we de juiste en meest effectieve reinigingsmethode die geschikt is voor de reiniging van uw fauteuil.

Wij voeren de fauteuil reiniging uit met uitsluitend milieuvriendelijke producten en professionele reinigingsapparatuur. Daarnaast zijn onze reinigingsexperts échte vakmensen met jarenlange ervaring en kennis.

U bent bij ons dus altijd verzekerd van een professionele reiniging van uw fauteuil en andere meubels.

Wij gebruiken verschillende, afhankelijk van uw fauteuil en de aard van de vlekken. Deze methoden zorgen voor diepgaande reiniging, waarbij niet alleen de vlekken op de oppervlakte van uw fauteuil worden verwijderd, maar ook het vuil dat diep in de vezels van de stof is doorgedrongen.

Na de dieptereiniging zullen onze experts uw fauteuil ook impregneren. Door uw zetel te impregneren wordt er een beschermlaag op uw fauteuil aangebracht. Zo kunnen toekomstige vlekken beter worden voorkomen en kunt u uw fauteuil gemakkelijker onderhouden.

Wilt u ook uw fauteuil reinigen aan huis en profiteren van de beste prijs en 100% tevredenheidsgarantie? Vraag dan geheel vrijblijvend de scherpste offerte aan. Onze experts zijn direct inzetbaar in heel België en komen graag bij u aan huis om uw fauteuil er weer als nieuw uit te laten zien!

Onze garanties

  • Uw zetels weer als nieuw!

  • Altijd een vaste lage prijs

  • 100% tevreden garantie

  • De nummer 1 in België

  • In heel België inzetbaar

  • Milieuvriendelijk

Onze werkwijze

Inspectie & analyse

De eerste stap is het bepalen van de juiste behandelmethode. Dit vormt de voorinspectie van de reiniging. Ieder fauteuil is anders en behoeft een andere behandelmethode.

Voorbehandeling

Na het bepalen van de juiste behandelmethode volgt de voorbehandeling. Hierbij worden vlekken en ander vuil losgeweekt door uw fauteuil te borstelen.

Dieptereiniging

Wanneer vlekken en ander vuil zijn losgeweekt van uw fauteuil volgt een dieptereiniging. Hierbij zuigen we het losgeweekte vuil uit uw fauteuil en pakken we vlekken aan middels een stroomreiniging.

Impregneren

Na de dieptereiniging volgt het impregneren van uw fauteuil. Hierbij wordt er een vuilafstotende beschermlaag op uw fauteuil aangebracht waardoor vuil en vlekken zich minder goed en snel kunnen hechten.

100% tevreden garantie

Wilt u uw fauteuil reinigen aan huis of op locatie? Bij ons krijgt u altijd een 100% tevredenheidsgarantie!

Onze ervaren en vakbekwame experts werken uit uitsluitend met biologisch afbreekbare producten en krachtige reinigingsapparaten.

Zo garanderen wij u een professionele, milieuvriendelijke en doeltreffende behandeling en de beste reinigingsresulaten.

Direct beschikbaar door heel België

Onze experts staan elke dag voor u klaar en zijn direct inzetbaar.

zetel reinigen aan huis
Zetels kuisen

Over ons

Cleaningdutch is dé zetelreiniger in België. Zetel reinigen aan huis of op locatie is onze specialisatie. Wij staan garant voor de beste kwaliteit, service en prijs.

Altijd in de buurt

Onze experts staan direct voor u klaar voor een professionele reiniging van uw zetels aan huis of op locatie bij uw bedrijf. Zo zijn wij werkzaam in onder meer Antwerpen, Brugge, Brussel, Charleroi, Gent, Genk, Hasselt, Luik, Leuven, Mechelen, Namen en alle andere steden en provincies in België.