Geur verwijderen zetel

Nu 10% korting op het reinigen van uw zetels!

Naast uw zetel reinigen kunnen wij ook nare geuren uit uw zetel verwijderen. Een vieze geur in uw zetel of sofa kan erg onaangenaam zijn. Vaak worden deze vieze geuren veroorzaakt door huisdieren maar ook kunnen deze geuren ontstaan door het morsen van drank of voedsel.

Wat de nare geur ook veroorzaakt, wij helpen u graag met het verwijderen van geuren uit uw zetel. Wij komen bij aan huis of op locatie om de vieze geur uit uw zetel te verwijderen.

Dit doen wij met behulp van duurzame en milieuvriendelijke reinigingsproducten en professionele reinigingsapparatuur. Aanwezige geurmoleculen worden geneutraliseerd waardoor vieze geurtjes verwijderd worden. Zo ziet u zetel er weer als nieuw uit en ruikt deze bovendien weer heerlijk fris.

U bent bij ons verzekerd van de beste resultaten tegen de laagste prijsgarantie. Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie wat betekent dat wij pas weggaan wanneer u 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Onze garanties

  • Uw zetels weer als nieuw!

  • Altijd een vaste lage prijs

  • 100% tevreden garantie

  • De nummer 1 in België

  • In heel België inzetbaar

  • Milieuvriendelijk

100% tevreden garantie

Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie en garanderen u de hoogst haalbare reinigingsresultaten.

Tijdens onze behandelingen maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare producten. Daarbij werken onze professionals met professionele en krachtige reinigingsapparaten.

Zo bent u verzekerd dat alle geuren uit uw zetel worden verwijderd en deze weer heerlijke schoon is en fris ruikt.

Direct beschikbaar door heel België

zetel reinigen aan huis
Zetels kuisen

Over ons

Cleaningdutch is dé zetelreiniger in België. Zetel reinigen aan huis of op locatie is onze specialisatie. Wij staan garant voor de beste kwaliteit, service en prijs.

Altijd in de buurt

Onze experts staan direct voor u klaar voor een professionele reiniging van uw zetels aan huis of op locatie bij uw bedrijf. Zo zijn wij werkzaam in onder meer Antwerpen, Brugge, Brussel, Charleroi, Gent, Genk, Hasselt, Luik, Leuven, Mechelen, Namen en alle andere steden en provincies in België.