Kattenpis zetel verwijderen

NU 10% KORTING op het reinigen van uw zetels!

Katten… het zijn geweldige huisdieren. Iedere katteneigenaar weet ook dat deze lieve huisdieren soms ook onaangename verrassingen kunnen achterlaten op het meubilair, tapijt of matras. De welbekende geur van kattenurine is sterk en kan diep doordringen in stoffen bekleding. Kattenpis verwijderen of de geur van kattenpis kan een zeer lastige klus zijn. Vaak zien we namelijk dat de onaangename kattenpis geur na het reinigen weer terugkomt. Gelukkig kunnen wij uw zetel grondig reinigen en weer fris laten ruiken!

We beginnen het verwijderen van kattenpis uit uw zetel met een uitgebreide voorinspectie van de zetel. Onze professionals zullen de omvang van de urinevlekken beoordelen, het type stof van de bekleding identificeren en eventuele andere vlekken of geurtjes opsporen die behandeld moeten worden.

Voordat de eigenlijke reiniging begint, moeten eventuele resterende urine op de zetel worden verwijderd. Wij gebruiken hierbij absorberende materialen en speciale reinigingsmiddelen om zoveel mogelijk urine op te nemen. Het is essentieel om dit grondig te doen, aangezien overtollige urine anders kan blijven doorweken en de geur kan versterken.

Vervolgens starten wij met de voorbehandeling en volgt een grondige dieptereiniging van uw zetel.

Wilt u kattenpis verwijderen uit uw zetel? Aarzel dan niet en kies voor de beste prijs, kwaliteit en service. Vraag vrijblijvend en gratis uw offerte aan voor zetelreiniging. Onze experts komen graag bij u aan huis of op locatie door heel België om kattenpis uit uw zetel(s), tapijt of matras te verwijderen.

Direct beschikbaar door heel België

zetel reinigen aan huis

Onze garanties

  • Uw zetels weer als nieuw!

  • Altijd een vaste lage prijs

  • 100% tevreden garantie

  • De nummer 1 in België

  • In heel België inzetbaar

  • Milieuvriendelijk

100% tevreden garantie

Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie en garanderen u de hoogst haalbare reinigingsresultaten.

Tijdens onze behandelingen maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare producten. Daarbij werken onze professionals met professionele en krachtige reinigingsapparaten.

Zo bent u verzekerd dat alle geuren uit uw zetel worden verwijderd en deze weer heerlijke schoon is en fris ruikt.

“Wij zijn zeer content met de reiniging van onze zetels. Ze zijn weer als nieuw! Bedankt voor de goede service!”

“Na mijn offerte aanvraag direct contact gehad en de andere dag is onze zetel gereinigd. Zeer tevreden!”

“Super tevreden met het eindresultaat en ook de service verdient een pluim.”

Enkele referenties

Zetels kuisen

Over ons

Cleaningdutch is dé zetelreiniger in België. Zetel reinigen aan huis of op locatie is onze specialisatie. Wij staan garant voor de beste kwaliteit, service en prijs.

Altijd in de buurt

Onze experts staan direct voor u klaar voor een professionele reiniging van uw zetels aan huis of op locatie bij uw bedrijf. Zo zijn wij werkzaam in onder meer Antwerpen, Brugge, Brussel, Charleroi, Gent, Genk, Hasselt, Luik, Leuven, Mechelen, Namen en alle andere steden en provincies in België.