Matras reinigen

Nu 10% korting op het reinigen van uw matras of boxspring!

Naast zetelreiniging bent u bij ons ook op het juiste adres voor matras reinigen of boxspring reinigen. Wij komen graag bij u aan huis of andere gewenste locatie voor het reinigen van uw matras. Ook voor bedrijven bieden wij matrasreiniging aan. Denk aan hotels en bed & breakfasts.

Wilt u ook uw matras reinigen? Kies dan voor de beste resultaten, service en prijs. Vraag geheel vrijblijvend de scherpste offerte aan.

Onze experts staan graag voor u klaar en zijn direct inzetbaar in heel België.

Een matras krijgt dagelijks te maken met verschillende vormen van vervuiling. Zo verliest ieder mens per nacht een kwart tot een halve liter vocht. Dit gebeurt via het grootste gedeelte via de huid door transpiratie. Dit vocht verdwijnt in uw dekens, dekbed en matras. Uw lichaamstemperatuur als ook de warmte van het dekbed zorgen er daarnaast voor dat uw matras ook te maken krijgt met warmte.

Deze warmte vormt al snel een voedingsbron voor bacteriën en schimmels. Dan is er ook nog huisstofmijt, dat massaal aanwezig is in uw bed. Wist u namelijk dat er in een bed gemiddeld 10 miljoen huisstofmijten aanwezig zijn? Huisstofmijten leven van huidschilfers van mensen en dieren en overleven het beste bij een temperatuur van 20 tot 30 graden Celcius en in hoge luchtvochtigheid van 60 tot 80%.

Het is dan ook van belang dat uw matras met enige regelmaat gereinigd wordt. Wij reinigen alle soorten matrassen (denk aan pocketvering, latex, traaagschuim, koudschuim, polyether), boxsprings en hoofd- en voetenborden.

Ook bij matrasreiniging werken wij uiteraard met milieuvriendelijke en duurzame producten en professionele reinigingsapparatuur. Voordat wij aan de slag gaan met het reinigen van uw matras inventariseren wij eerst de conditie van uw matras en de mate van vervuiling. Vervolgens starten wij met de voorbehandeling en volgt een grondige dieptereiniging van het matras.

Tijdens de matrasreiniging worden alle vlekken, geuren en vuil zoals huidschilfers, urine en stof verwijderd. Door de hete stoom die we hierbij gebruiken worden vrijwel alle micro-organismen gedood.

Na de dieptereinging van uw matras voeren we een geurbehandeling uit en controleren we uw matras of boxspring om er zeker van te zijn dat deze weer lekker fris ruikt en er weer als nieuw uitziet en u weer zorgeloos kunt slapen.

Onze garanties

  • Uw zetels weer als nieuw!

  • Altijd een vaste lage prijs

  • 100% tevreden garantie

  • De nummer 1 in België

  • In heel België inzetbaar

  • Milieuvriendelijk

Onze werkwijze

Inspectie & analyse

De eerste stap is het bepalen van de juiste behandelmethode. Dit vormt de voorinspectie van de reiniging. Ieder matras behoeft namelijk een andere behandelmethode.

Voorbehandeling

Na het bepalen van de juiste behandelmethode volgt de voorbehandeling. Hierbij worden vlekken en ander vuil losgeweekt door uw matras te borstelen.

Dieptereiniging

Wanneer vlekken en ander vuil zijn losgeweekt van uw matras volgt een dieptereiniging. Hierbij zuigen we het losgeweekte vuil uit uw matras en pakken we vlekken aan middels een stroomreiniging.

Impregneren

Na de dieptereiniging volgt het impregneren van uw matras. Hierbij wordt er een vuilafstotende beschermlaag op uw matras aangebracht waardoor vuil en vlekken zich minder goed en snel kunnen hechten.

100% tevreden garantie

Wilt u uw matras laten reinigen aan huis of op locatie? Kies dan voor onze 100% tevredenheidsgarantie!

Dankzij onze professionele werkwijze, jarenlange ervaring en expertise op het gebied van meubelreiniging, bent u verzekerd van de beste kwaliteit, service en resultaten!

Direct beschikbaar in heel België

Onze experts staan elke dag voor u klaar en zijn direct inzetbaar.

zetel reinigen aan huis
Zetels kuisen

Over ons

Cleaningdutch is dé zetelreiniger in België. Zetel reinigen aan huis of op locatie is onze specialisatie. Wij staan garant voor de beste kwaliteit, service en prijs.

Altijd in de buurt

Onze experts staan direct voor u klaar voor een professionele reiniging van uw zetels aan huis of op locatie bij uw bedrijf. Zo zijn wij werkzaam in onder meer Antwerpen, Brugge, Brussel, Charleroi, Gent, Genk, Hasselt, Luik, Leuven, Mechelen, Namen en alle andere steden en provincies in België.