Sofa reinigen

Nu 10% korting op het reinigen van uw sofa!

Uw sofa reinigen door een ervaren en vakbekwame specialist? Zoek dan niet verder en kies voor de beste kwaliteit, prijs en service! Onze experts komen voor sofa reinigen aan huis graag bij u langs. Ook voor bedrijven reinigen wij sofa’s, denk aan kantoren, publieke ruimtes enzovoorts.

Een comfortabele sofa is vaak het middelpunt van het huis, waar we ontspannen, samenkomen met vrienden en familie en genieten van kostbare momenten. Na verloop van tijd kan een sofa echter vuil, bevlekt en onhygiënisch worden.

Gelukkig kunnen onze experts u helpen om uw sofa nieuw leven in te blazen.

Een sofa trekt stof, vuil, allergenen en zelfs bacteriën aan. Regelmatige reiniging door professionals kan deze problemen effectief aanpakken en een hygiënische omgeving bevorderen, vooral als u gezinsleden heeft met allergieën of ademhalingsproblemen.

Wij gebruiken tijdens het reinigen van uw sofa uitsluitend milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en professionele apparatuur. Vooraf voeren we altijd een inspectie uit en kiezen we de juiste reinigingsmethode.

Hierna volgt een voorbehandeling en een dieptereiniging van uw sofa. De meest hardnekkige vlekken, vuil en geuren worden tijdens de dieptereiniging uit uw sofa gereinigd.

Wij bieden u een 100% tevredenheidsgarantie aan en laten uw sofa er weer als nieuw uitzien! Benieuwd geworden of wilt u direct profiteren van de laagste prijs, de beste service en de hoogst haalbare resultaten? Vraag dan geheel vrijblijvend uw offerte aan.

Onze garanties

 • Uw zetels weer als nieuw!

 • Altijd een vaste lage prijs

 • 100% tevreden garantie

 • De nummer 1 in België

 • In heel België inzetbaar

 • Milieuvriendelijk

Onze werkwijze

Inspectie & analyse

De eerste stap is het bepalen van de juiste reiniging van uw sofa. Iedere sofa behoeft namelijk een andere behandelmethode.

Voorbehandeling

Na het bepalen van de juiste behandelmethode volgt de voorbehandeling. Hierbij worden vlekken en ander vuil losgeweekt uit uw sofa.

Dieptereiniging

Wanneer vlekken en ander vuil zijn losgeweekt uit uw sofa volgt een dieptereiniging. Hierbij zuigen we het losgeweekte vuil uit uw sofa en pakken we vlekken aan middels een stroomreiniging.

Impregneren

Na de dieptereiniging volgt het impregneren van uw sofa. Hierbij wordt er een vuilafstotende beschermlaag op uw sofa aangebracht waardoor vuil en vlekken zich minder goed en snel kunnen hechten.

100% tevreden garantie

U bent bij ons verzekerd van de beste kwaliteit en hoogst haalbare reinigingsresultaten. Wij hanteren dan ook een 100% tevredenheidsgarantie!

Tijdens onze behandelingen maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare producten. Daarbij werken onze professionals met professionele en krachtige reinigingsapparaten.

Zo bent u verzekerd van de meest grondige reiniging van uw zetel en de beste resultaten.

Direct beschikbaar in heel België

Onze experts staan elke dag voor u klaar en zijn direct inzetbaar.

zetel reinigen aan huis

Enkele referenties

“Wij zijn zeer content met de reiniging van onze zetels. Ze zijn weer als nieuw! Bedankt voor de goede service!”

“Na mijn offerte aanvraag direct contact gehad en de andere dag is onze zetel gereinigd. Zeer tevreden!”

“Super tevreden met het eindresultaat en ook de service verdient een pluim.”

Sofa reinigen Tips doe het zelf:
Sofa reinigen

Je sofa is vaak de middelpunt van een woonkamer, maar het is ook een verzamelplaats voor stof, vervuiling en uiteraard vlekken die erop zijn ontstaan. Geregeld het reinigen van een sofa is niet alleen goed voor de uitstraling van de sofa, maar het verlengt ook de levensduur van je geliefde Zetel. In dit korte blog artikeltje delen we eenvoudige maar effectieve tips om je sofa een verfrissende start te geven.

Stofzuigen is de basis:

Wat voor bereiding voordat je begint met specifieke reinigingsmethoden, is het belangrijk om losse vuildeeltjes en stof geheel te verwijderen. Gebruik jou stofzuiger om kruimels en stof weg te zuigen. Vergeet niet de kussens en spleten grondig te behandelen, want daar zit vaak heel veel vervuiling.

Etiketten altijd goed controleren: Ieder stof is natuurlijk anders en dit vereisen dan ook voor iedere bekledingsstof een andere reinigingsmethoden.
Even goed de etiketteringen van de sof goed na controleren voor nader instructies.Om schade te voorkomen aan de sofa is het altijd zaak om een extra check te doen.

Vlekkenbehandeling:
Vlekken zijn onvermijdelijk, maar ze kunnen worden aangepakt. Gebruik specifieke vlekverwijderaar die geschikt zijn voor de stof van je sofa. Gebruik enkel een vlekkenverwijderaar dat op basis is van Biologisch samengestelde producten.

Kijk ook eens op https://www.meubelreinigingshop.nl
Test altijd eerst op een onopvallende plek om er zeker van te zijn dat de kleur niet wordt aangetast.

DIY-reinigingsoplossingen: Voor een milieuvriendelijke aanpak kun je zelf een reinigingsoplossing maken. Meng bijvoorbeeld Biotex met lauwwarm water en dep voorzichtig de vlekken weg met een spons. Zorg ervoor dat je de stof niet te nat maakt om schimmelvorming te voorkomen.

Professionele reiniging:

Als je niet zeker bent van je eigen reinigingsvaardigheden of als je sofa een diepere schoonmaakbeurt nodig heeft, overweeg dan professionele reiniging van zetelsreiniging. Ervaren schoonmaakdiensten beschikken over de juiste apparatuur en expertise om je sofa weer als nieuw te laten uitzien.

Regelmatig onderhoud: Voorkomen is beter dan genezen. Implementeer regelmatig onderhoud, zoals het omkeren van kussens en het gebruik van afneembare hoezen die je kunt wassen. Hierdoor blijft je sofa langer fris en schoon.

Wij zijn werkzaam door heel Belgie:

 1. Zetel kuisen Antwerpen
 2. Zetel kuisen Boom
 3. Zetel kuisen Kalmthout
 4. Zetel kuisen Hoogstraten
 5. Zetel kuisen Brasschaat
 6. Zetel kuisen Sint-Niklaas
 7. Zetel kuisen Beveren
 8. Zetel kuisenGent
 9. Zetel kuisen Dendermonden
 10. Zetel kuisenLokeren
 11. Zetel kuisen Evergem
 12. Zetel kuisen Oostende
 13. Zetel kuisen Deinze
 14. Zetel kuisen Brugge
 15. Zetel kuisen Roeselare
 16. Zetel kuisen Kortrijk
 17. Zetel kuisen Oudenaarde
 18. Zetel kuisen Brussel
 19. Zetel kuisen Leuven
 20. Zetel kuisen Turnhout
 21. Zetel kuisen Tessenderlo
 22. Zetel kuisen Lommel
 23. Zetel kuisen Hasselt
 24. Zetel kuisen Genk
 25. Zetel kuisen Sint-Truiden
 26. Zetel kuisen Luik
 27. Zetel kuisen Diest
 28. Zetel kuisen Mol
 29. Zetel kuisen Mechelen
 30. Zetel kuisen Lier
 31. Zetel kuisen Kasterlee
Zetels kuisen

Over ons

Cleaningdutch is dé zetelreiniger in België. Zetel reinigen aan huis of op locatie is onze specialisatie. Wij staan garant voor de beste kwaliteit, service en prijs.

Altijd in de buurt

Onze experts staan direct voor u klaar voor een professionele reiniging van uw zetels aan huis of op locatie bij uw bedrijf. Zo zijn wij werkzaam in onder meer Antwerpen, Brugge, Brussel, Charleroi, Gent, Genk, Hasselt, Luik, Leuven, Mechelen, Namen en alle andere steden en provincies in België.