Tapijt reinigen

NU 10% KORTING op het reinigen van uw tapijt!

Naast zetel reiniging bent u bij ons ook op het juiste adres voor tapijt reinigen. Heeft u bezoek gehad en is er een bepaald drankje over uw tapijt gekomen, heeft uw huisdier op uw tapijt geplast of hebben uw kinderen met vieze schoenen over uw tapijt gelopen? Het kan allemaal! Helaas zorgt dit ook voor een vies en onfris tapijt. Gelukkig kunnen onze experts de meest hardnekkige vlekken, geurtjes en ander vuil op een professionele en effectieve wijze uit uw tapijt of vloerkleed verwijderen.

Voordat wij aan de slag gaan met het reinigen van uw tapijt inventariseren wij eerst de vervuiling. Vervolgens starten wij met de voorbehandeling en volgt een grondige dieptereiniging van uw tapijt, vloerkleed of vloerbedekking.

Wanneer alle vlekken en nare geuren (urine verwijderen zetel) zijn verwijderd voeren we een geurbehandeling uit en controleren we uw tapijt of vloerkleed om er zeker van te zijn dat deze er weer als nieuw uitziet.

U krijgt bij ons altijd een 100% tevredenheidsgarantie. Zo bent u verzekerd van het beste eindresultaat! Wilt u ook uw tapijt, vloerkleed of vloerbedekking laten reinigen? Wij komen graag bij u aan huis of op locatie in heel België. Vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan en kies voor de beste kwaliteit, service en prijs.

Onze garanties

  • Uw zetels weer als nieuw!

  • Altijd een vaste lage prijs

  • 100% tevreden garantie

  • De nummer 1 in België

  • In heel België inzetbaar

  • Milieuvriendelijk

Onze werkwijze

Inspectie & analyse

De eerste stap is het bepalen van de juiste behandelmethode. Dit vormt de voorinspectie van de reiniging. Ieder tapijt is anders en behoeft een andere behandelmethode.

Voorbehandeling

Na het bepalen van de juiste behandelmethode volgt de voorbehandeling. Hierbij worden vlekken en ander vuil losgeweekt door uw tapijt te borstelen.

Dieptereiniging

Wanneer vlekken en ander vuil zijn losgeweekt van uw tapijt volgt een dieptereiniging. Hierbij zuigen we het losgeweekte vuil uit uw tapijt en pakken we vlekken aan middels een grondige stroomreiniging.

Impregneren

Na de dieptereiniging volgt het impregneren van uw tapijt. Hierbij wordt er een vuilafstotende beschermlaag op uw tapijt of vloerkleed aangebracht waardoor vuil en vlekken zich minder goed en snel kunnen hechten.

100% tevreden garantie

U krijgt tijdens onze behandelingen altijd een 100% tevredenheidsgarantie!

Onze vakbekwame experts beschikken over jarenlange ervaring en gebruiken tijdens het reinigen van uw trap uitsluitend milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare producten. Daarbij werken onze professionals met professionele en krachtige reinigingsapparaten.

Zo bent u verzekerd van de meest grondige reiniging van uw trap en de beste resultaten.

Direct beschikbaar in heel België

Onze experts staan elke dag voor u klaar en zijn direct inzetbaar.

zetel reinigen aan huis

Zetels kuisen

Over ons

Cleaningdutch is dé zetelreiniger in België. Zetel reinigen aan huis of op locatie is onze specialisatie. Wij staan garant voor de beste kwaliteit, service en prijs.

Altijd in de buurt

Onze experts staan direct voor u klaar voor een professionele reiniging van uw zetels aan huis of op locatie bij uw bedrijf. Zo zijn wij werkzaam in onder meer Antwerpen, Brugge, Brussel, Charleroi, Gent, Genk, Hasselt, Luik, Leuven, Mechelen, Namen en alle andere steden en provincies in België.