Trap reinigen

Nu 10% korting op het reinigen van uw trap!

Naast zetels reinigen kunnen wij ook uw trap reinigen of trapbekleding reinigen.

Wij komen dan ook graag bij u aan huis of bij uw bedrijfslocatie voor het reinigen van uw trap.

Naast trapreiniging voor particuliere klanten voeren wij ook trapreiniging voor bedrijven uit. Denk aan kantoren, openbare ruimtes of bioscopen.

Of het nu gaat om een gezinswoning met meerdere verdiepingen of openbare locaties, trappen zijn een veelgebruikte doorgang die vaak onvoldoende aandacht krijgt als het gaat om reinigen. Een schone trap oogt niet alleen mooier, het is ook essentieel voor de veiligheid en het welzijn van de mensen die er dagelijks gebruik van maken.

Trappen zijn bij uitstek verzamelplaatsen voor vuil, stof, bacteriën en allergenen. Regelmatige reiniging van trappen zorgt ervoor dat deze verontreinigingen worden verwijderd. Dit zorgt voor een gezondere omgeving voor bewoners, medewerkers en klanten. Het zelf reinigen van trappen is zeer tijdrovend en is een arbeidsintensieve klus, vooral als het gaat om grote gebouwen.

Wij voeren onze reinigingen uitsluitend uit met milieuvriendelijke en duurzame producten en professionele reinigingsapparatuur. Van inspectie tot nazorg, bij ons bent u verzekerd van een professionele reiniging van uw trap en hoogst haalbare resultaten.

De meest hardnekkige vlekken, kringen of ander vuil kunnen wij reinigen. Of het nu gaat om het reinigen van stoffen trapbekleding, laminaat/pvc trapbekleding, lederen trapbekleding of houten trapbekleding, wij krijgen uw trap altijd weer schoon, hygiënisch en in optimale conditie!

Wilt u ook uw trap reinigen? Aarzel dan niet en vraag vrijblijvend uw offerte op maat aan.

Onze garanties

  • Uw zetels weer als nieuw!

  • Altijd een vaste lage prijs

  • 100% tevreden garantie

  • De nummer 1 in België

  • In heel België inzetbaar

  • Milieuvriendelijk

Onze werkwijze

Inspectie & analyse

De eerste stap is het bepalen van de juiste behandelmethode. Dit vormt de voorinspectie van de reiniging. Iedere trap behoeft namelijk een andere behandelmethode.

Voorbehandeling

Na het bepalen van de juiste behandelmethode volgt de voorbehandeling. Hierbij worden vlekken en ander vuil losgeweekt door uw trap te borstelen.

Dieptereiniging

Wanneer vlekken en ander vuil zijn losgeweekt van uw trap volgt een dieptereiniging. Hierbij zuigen we het losgeweekte vuil uit uw trap en pakken we vlekken aan middels een stroomreiniging.

Impregneren

Na de dieptereiniging volgt het impregneren van uw trap. Hierbij wordt er een vuilafstotende beschermlaag op uw trap aangebracht waardoor vuil en vlekken zich minder goed en snel kunnen hechten.

100% tevreden garantie

Wilt u uw trap laten reinigen aan huis of op locatie? Kies dan voor onze 100% tevredenheidsgarantie!

Onze experts werken tijdens het reinigen van uw trap met biologisch afbreekbare producten en professionele en krachtige reinigingsapparaten.

In combinatie met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van meubelreiniging, bent u verzekerd van de beste kwaliteit, service en resultaten!

Direct beschikbaar in heel België

Onze experts staan elke dag voor u klaar en zijn direct inzetbaar.

zetel reinigen aan huis

Zetels kuisen

Over ons

Cleaningdutch is dé zetelreiniger in België. Zetel reinigen aan huis of op locatie is onze specialisatie. Wij staan garant voor de beste kwaliteit, service en prijs.

Altijd in de buurt

Onze experts staan direct voor u klaar voor een professionele reiniging van uw zetels aan huis of op locatie bij uw bedrijf. Zo zijn wij werkzaam in onder meer Antwerpen, Brugge, Brussel, Charleroi, Gent, Genk, Hasselt, Luik, Leuven, Mechelen, Namen en alle andere steden en provincies in België.