Urine verwijderen zetel

Nu 10% korting op het reinigen van uw zetels!

Een ongeluk zit in een klein hoekje en uw kind(eren) en vooral ook huisdier(en) kunnen per ongeluk een plasje laten lopen.

Onze experts weten hoe lastig het kan zijn om urine uit uw zetel te verwijderen.

Niet alleen urine verwijderen uit zetels maar urine verwijderen uit uw tapijt of matras (denk aan jonge kinderen of ouderen die per ongeluk in bed ebben geplast) is een zeer lastige klus.

Gelukkig kunnen wij met de gewenste resultaten urineplekken en urinegeur verwijderen. Wij verwijderen urine middels een grondige dieptereiniging waarbij we de ongewenste geuren neutraliseren en urineplekken uit uw zetel, tapijt, matras of ander meubilair verwijderen.

We zien in de praktijk vaak dat het mensen niet lukt om zelf urinegeur uit de zetel te krijgen. Met name bij urine afkomstig van huisdieren zoals een kat is erg hardnekkig. Kattenpis verwijderen uit uw zetel is dan ook bijna niet te een klus om zelf uit te voeren, dit omdat katten een zeer sterk geconcentreerde urine hebben.

Onze dieptereiniging en geurbehandeling biedt dan uitkomst. Onze bewezen succesformule op het gebied van urine verwijderen geeft u de resultaten waar u naar verlangt.

Wilt u urine verwijderen uit uw zetel? Aarzel dan niet en kies voor de beste prijs, kwaliteit en service. Vraag vrijblijvend en gratis uw offerte aan voor zetelreiniging of meubelreiniging en onze experts komen graag bij u aan huis of op locatie om de urine uit uw zetel(s), tapijt of matras te reinigen.

Onze garanties

  • Uw zetels weer als nieuw!

  • Altijd een vaste lage prijs

  • 100% tevreden garantie

  • De nummer 1 in België

  • In heel België inzetbaar

  • Milieuvriendelijk

Direct beschikbaar door heel België

zetel reinigen aan huis

100% tevreden garantie

U bent bij ons verzekerd van de beste kwaliteit en hoogst haalbare reinigingsresultaten. Wij hanteren dan ook een 100% tevredenheidsgarantie!

Tijdens onze behandelingen maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke producten en professionele reinigingsapparaten.

Zo bent u verzekerd van de meest grondige reiniging van uw zetel en de beste resultaten.

“Wij zijn zeer content met de reiniging van onze zetels. Ze zijn weer als nieuw! Bedankt voor de goede service!”

“Na mijn offerte aanvraag direct contact gehad en de andere dag is onze zetel gereinigd. Zeer tevreden!”

“Super tevreden met het eindresultaat en ook de service verdient een pluim.”

Zetels kuisen

Over ons

Cleaningdutch is dé zetelreiniger in België. Zetel reinigen aan huis of op locatie is onze specialisatie. Wij staan garant voor de beste kwaliteit, service en prijs.

Altijd in de buurt

Onze experts staan direct voor u klaar voor een professionele reiniging van uw zetels aan huis of op locatie bij uw bedrijf. Zo zijn wij werkzaam in onder meer Antwerpen, Brugge, Brussel, Charleroi, Gent, Genk, Hasselt, Luik, Leuven, Mechelen, Namen en alle andere steden en provincies in België.