Zetel reinigen Brussel

Nu 10% korting op het reinigen van uw zetels!

Uw zetel reinigen in Brussel? Onze experts komen graag bij u aan huis of op locatie in Brussel voor het reinigen van uw zetels. Dit doen wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Al jarenlang zijn wij in Brussel en omgeving dé nummer 1 zetelreiniger. Wij bieden daarnaast een compleet dienstenpakket aan op het gebied van meubelreiniging. Naar zetel reinigen bent u bij ons ook op het juiste adres voor fauteuil reinigen, tapijt reinigen, trap reinigen en meer! Ook zijn wij dé expert in het verwijderen van nare geuren en urine.

Wij gebruiken bij onze behandelingen uitsluitend milieuvriendelijke producten en professionele apparatuur en onze behandeling(en). Wij zullen vooraf altijd een behandelplan opmaken alvorens we overgaan tot het reinigen van uw zetel of zetels. Iedere zetel is immers anders.

U krijgt bij ons een 100% tevredenheidsgarantie. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service en de hoogst haalbare resultaten. Vraag nu geheel vrijblijvend uw offerte aan.

Onze garanties

  • Uw zetels weer als nieuw!

  • Altijd een vaste lage prijs

  • 100% tevreden garantie

  • De nummer 1 in België

  • In heel België inzetbaar

  • Milieuvriendelijk

100% tevreden garantie

U bent bij ons verzekerd van de beste kwaliteit en hoogst haalbare reinigingsresultaten. Wij hanteren dan ook een 100% tevredenheidsgarantie!

Tijdens onze behandelingen maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare producten. Daarbij werken onze professionals met professionele en krachtige reinigingsapparaten.

Zo bent u verzekerd van de meest grondige reiniging van uw zetel en de beste resultaten.

Direct beschikbaar in heel Brussel

zetel reinigen aan huis
Zetels kuisen

Over ons

Cleaningdutch is dé zetelreiniger in België. Zetel reinigen aan huis of op locatie is onze specialisatie. Wij staan garant voor de beste kwaliteit, service en prijs.

Altijd in de buurt

Onze experts staan direct voor u klaar voor een professionele reiniging van uw zetels aan huis of op locatie bij uw bedrijf. Zo zijn wij werkzaam in onder meer Antwerpen, Brugge, Brussel, Charleroi, Gent, Genk, Hasselt, Luik, Leuven, Mechelen, Namen en alle andere steden en provincies in België.