Zetel reinigen Genk

Nu 10% korting op het reinigen van uw zetels!

Wilt u uw zetel reinigen in Genk? Zoek dan niet verder en kies voor de beste kwaliteit, service en resultaten. Al jarenlang zijn wij dé zetelreiniger in Genk en omgeving. Onze experts komen graag bij u aan huis of op locatie in Genk voor het reinigen van uw zetels. Dit doen wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Van zetels reinigen tot fauteuils reinigen, tapijten reinigen, trappen reinigen en meer! Ook kunnen wij urine en nare geuren uit uw meubels verwijderen.

Bij onze behandelingen gebruiken we uitsluitend milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare middelen en professionele reinigingsapparatuur. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies welke behandelmethode de beste resultaten geeft.

U bent bij ons dan ook verzekerd van de beste resultaten en u krijgt een 100% tevredenheidsgarantie. Wij laten uw zetel of andere meubels er weer als nieuw uitzien!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden of wilt u direct profiteren van de laagste prijs, de beste service en de hoogst haalbare resultaten? Vraag dan geheel vrijblijvend uw offerte aan.

Onze garanties

  • Uw zetels weer als nieuw!

  • Altijd een vaste lage prijs

  • 100% tevreden garantie

  • De nummer 1 in België

  • In heel België inzetbaar

  • Milieuvriendelijk

“Wij zijn zeer content met de reiniging van onze zetels. Ze zijn weer als nieuw! Bedankt voor de goede service!”

“Na mijn offerte aanvraag direct contact gehad en de andere dag is onze zetel gereinigd. Zeer tevreden!”

“Super tevreden met het eindresultaat en ook de service verdient een pluim.”

100% tevreden garantie

U bent bij ons verzekerd van de beste kwaliteit en hoogst haalbare reinigingsresultaten. Wij hanteren dan ook een 100% tevredenheidsgarantie!

Tijdens onze behandelingen maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare producten. Daarbij werken onze professionals met professionele en krachtige reinigingsapparaten.

Zo bent u verzekerd van de meest grondige reiniging van uw zetel en de beste resultaten.

Direct beschikbaar in heel Antwerpen

zetel reinigen aan huis
Zetels kuisen

Over ons

Cleaningdutch is dé zetelreiniger in België. Zetel reinigen aan huis of op locatie is onze specialisatie. Wij staan garant voor de beste kwaliteit, service en prijs.

Altijd in de buurt

Onze experts staan direct voor u klaar voor een professionele reiniging van uw zetels aan huis of op locatie bij uw bedrijf. Zo zijn wij werkzaam in onder meer Antwerpen, Brugge, Brussel, Charleroi, Gent, Genk, Hasselt, Luik, Leuven, Mechelen, Namen en alle andere steden en provincies in België.