Zetel reinigen Gent

Nu 10% korting op het reinigen van uw zetels!

Wilt u uw zetel reinigen in Gent? Onze experts komen graag bij u aan huis of op locatie in Gent voor het reinigen van uw zetels. Dit doen wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Als u op zoek bent naar een ervaren reinigingsbedrijf in Gent om uw zetels te reinigen, bent u bij ons op het juiste adres. Wij voeren in Antwerpen en omgeving al jarenlang onze reinigingswerkzaamheden uit. Van zetelreiniging tot fauteuil reinigen, tapijt reinigen, trap reinigen en meer! Zo zijn wij ook expert in het verwijderen van nare geuren uit uw zetels en tapijten.

Wij gebruiken bij onze behandelingen uitsluitend milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en professionele apparatuur. Wij zullen vooraf altijd een behandelplan opmaken alvorens we overgaan tot het reinigen van uw zetel of zetels. Iedere zetel is immers anders en behoefte een andere aanpak.

Onze experts gaan verder dan alleen het reinigen van uw zetel. Wij bieden u dan ook een 100% tevredenheidsgarantie aan en laten uw zetels er weer als nieuw uitzien!

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden of wilt u direct profiteren van de laagste prijs, de beste service en de hoogst haalbare resultaten? Vraag dan geheel vrijblijvend uw offerte aan.

Onze garanties

  • Uw zetels weer als nieuw!

  • Altijd een vaste lage prijs

  • 100% tevreden garantie

  • De nummer 1 in België

  • In heel België inzetbaar

  • Milieuvriendelijk

100% tevreden garantie

U bent bij ons verzekerd van de beste kwaliteit en hoogst haalbare reinigingsresultaten. Wij hanteren dan ook een 100% tevredenheidsgarantie!

Tijdens onze behandelingen maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare producten. Daarbij werken onze professionals met professionele en krachtige reinigingsapparaten.

Zo bent u verzekerd van de meest grondige reiniging van uw zetel en de beste resultaten.

Direct beschikbaar in heel Gent

zetel reinigen aan huis
Zetels kuisen

Over ons

Cleaningdutch is dé zetelreiniger in België. Zetel reinigen aan huis of op locatie is onze specialisatie. Wij staan garant voor de beste kwaliteit, service en prijs.

Altijd in de buurt

Onze experts staan direct voor u klaar voor een professionele reiniging van uw zetels aan huis of op locatie bij uw bedrijf. Zo zijn wij werkzaam in onder meer Antwerpen, Brugge, Brussel, Charleroi, Gent, Genk, Hasselt, Luik, Leuven, Mechelen, Namen en alle andere steden en provincies in België.