Zetel reinigen Hasselt

Nu 10% korting op het reinigen van uw zetels!

Wilt u uw zetel reinigen in Hasselt of omgeving? Onze experts komen graag bij u aan huis of op locatie in Hasselt voor het reinigen van uw zetels. Dit doen wij voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Als u op zoek bent naar een ervaren zetelreiniger in Hasselt om uw zetels te reinigen, bent u bij ons op het juiste adres. Wij voeren in Hasselt en omgeving al jarenlang onze diensten op het gebied van meubelreiniging uit. Van zetel reinigen tot fauteuil reinigen, tapijt reinigen en meer!

Wij gebruiken bij onze behandelingen uitsluitend milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en professionele apparatuur en onze behandeling(en). Wij zullen vooraf altijd een behandelplan opmaken alvorens we overgaan tot het reinigen van uw zetel of zetels. Iedere zetel is immers anders, denk aan de stof/materiaal van de zetel maar ook de soort vlekken en de staat/conditie van de zetel. Wij weten hoe belangrijk het is om de juiste technieken te gebruiken en deze toe te passen om zo uw zetel of zetels weer in ‘nieuwstaat’ te brengen.

U krijgt bij ons altijd een 100% tevredenheidsgarantie. Zo bieden wij u de garantie dat uw zetel er weer als nieuw uitziet. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend uw offerte aan. Wij staan graag voor u klaar en zijn direct inzetbaar in Hasselt en omgeving.

Onze garanties

  • Uw zetels weer als nieuw!

  • Altijd een vaste lage prijs

  • 100% tevreden garantie

  • De nummer 1 in België

  • In heel België inzetbaar

  • Milieuvriendelijk

100% tevreden garantie

U bent bij ons verzekerd van de beste kwaliteit en hoogst haalbare reinigingsresultaten. Wij hanteren dan ook een 100% tevredenheidsgarantie!

Tijdens onze behandelingen maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare producten. Daarbij werken onze professionals met professionele en krachtige reinigingsapparaten.

Zo bent u verzekerd van de meest grondige reiniging van uw zetel en de beste resultaten.

Direct beschikbaar in heel Antwerpen

zetel reinigen aan huis
Zetels kuisen

Over ons

Cleaningdutch is dé zetelreiniger in België. Zetel reinigen aan huis of op locatie is onze specialisatie. Wij staan garant voor de beste kwaliteit, service en prijs.

Altijd in de buurt

Onze experts staan direct voor u klaar voor een professionele reiniging van uw zetels aan huis of op locatie bij uw bedrijf. Zo zijn wij werkzaam in onder meer Antwerpen, Brugge, Brussel, Charleroi, Gent, Genk, Hasselt, Luik, Leuven, Mechelen, Namen en alle andere steden en provincies in België.