Zetel reinigen Leuven

Nu 10% korting op het reinigen van uw zetels!

Bent u op zoek naar een zetelreiniger en wilt u uw zetels reinigen in Leuven? Zoek dan niet verder! Wij komen bij u aan huis of op locatie in Leuven voor het reinigen van uw zetels. Dit doen wij voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Als u op zoek bent naar een ervaren reinigingsbedrijf in Leuven om uw zetels te reinigen, bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben in Leuven al vele klanten mogen helpen bij het reinigen van zetels en ander meubilair. Denk aan fauteuils reinigen, trap reinigen enzovoorts.

Wij gebruiken bij onze behandelingen uitsluitend milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en professionele apparatuur en onze behandeling(en). Wij zullen vooraf altijd een behandelplan opmaken alvorens we overgaan tot het reinigen van uw zetel. Iedere zetel is anders en heeft een ander aanpak nodig.

Wij bieden u een 100% tevredenheidsgarantie aan, wat betekent dat wij garant staan voor de beste resultaten maar ook staan voor de beste service. Wij laten uw zetel er altijd weer stralend, fris en als nieuw eruitzien.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vraag dan geheel vrijblijvend uw offerte aan.

Onze garanties

  • Uw zetels weer als nieuw!

  • Altijd een vaste lage prijs

  • 100% tevreden garantie

  • De nummer 1 in België

  • In heel België inzetbaar

  • Milieuvriendelijk

100% tevreden garantie

U bent bij ons verzekerd van de beste kwaliteit en hoogst haalbare reinigingsresultaten. Wij hanteren dan ook een 100% tevredenheidsgarantie!

Tijdens onze behandelingen maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare producten. Daarbij werken onze professionals met professionele en krachtige reinigingsapparaten.

Zo bent u verzekerd van de meest grondige reiniging van uw zetel en de beste resultaten.

Direct beschikbaar in heel Leuven

zetel reinigen aan huis
Zetels kuisen

Over ons

Cleaningdutch is dé zetelreiniger in België. Zetel reinigen aan huis of op locatie is onze specialisatie. Wij staan garant voor de beste kwaliteit, service en prijs.

Altijd in de buurt

Onze experts staan direct voor u klaar voor een professionele reiniging van uw zetels aan huis of op locatie bij uw bedrijf. Zo zijn wij werkzaam in onder meer Antwerpen, Brugge, Brussel, Charleroi, Gent, Genk, Hasselt, Luik, Leuven, Mechelen, Namen en alle andere steden en provincies in België.