Zetel reinigen Mechelen

Nu 10% korting op het reinigen van uw zetels!

Wilt u uw zetel reinigen in Mechelen? Onze experts komen graag bij u aan huis of op locatie in Mechelen voor het reinigen van uw zetels. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven.

Wanneer u op zoek bent naar een ervaren reinigingsbedrijf voor het reinigen van uw zetels in Mechelen, bent u bij ons op het juiste adres. In Mechelen en omgeving hebben wij al vele klanten mogen voorzien van onze reinigingsdiensten.

Van zetelreiniging tot fauteuil reinigen, tapijt reinigen, trap reinigen en meer! Zo zijn wij ook expert in het verwijderen van urine en andere nare geuren uit uw zetel, tapijt, vloerbedekking of trap.

Wij gebruiken bij onze behandelingen uitsluitend milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en professionele apparatuur. Vooraf analyseren en inspecteren wij altijd eerst uw zetel(s) om de juiste behandelmethode te bepalen. Iedere zetel behoeft namelijk een andere aanpak. Vervolgens gaan we over in de voorbehandeling en volgt een grondige dieptereiniging.

U krijgt bij ons een 100% tevredenheidsgarantie. Dit betekent dat wij garant staan voor de beste resultaten en uw zetel er weer als nieuw uit laten zien! Wilt u ook door ons uw zetel reinigen aan huis? Profiteer direct van de laagste prijsgarantie en 100% gegarandeerde resultaten en vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan.

Onze garanties

  • Uw zetels weer als nieuw!

  • Altijd een vaste lage prijs

  • 100% tevreden garantie

  • De nummer 1 in België

  • In heel België inzetbaar

  • Milieuvriendelijk

Onze werkwijze

Inspectie & analyse

De eerste stap is het bepalen van de juiste behandelmethode. Dit vormt de voorinspectie van de reiniging. Ieder zetel is anders en behoeft een andere behandelmethode.

Voorbehandeling

Na het bepalen van de juiste behandelmethode volgt de voorbehandeling. Hierbij worden vlekken en ander vuil losgeweekt door uw zetel te borstelen.

Dieptereiniging

Wanneer vlekken en ander vuil zijn losgeweekt van uw zetel volgt een dieptereiniging. Hierbij zuigen we het losgeweekte vuil uit uw zetel en pakken we vlekken aan middels een stroomreiniging.

Impregneren

Na de dieptereiniging volgt het impregneren van uw zetel. Hierbij wordt er een vuilafstotende beschermlaag op uw zetel aangebracht waardoor vuil en vlekken zich minder goed en snel kunnen hechten.

100% tevreden garantie

U bent bij ons verzekerd van de beste kwaliteit en hoogst haalbare reinigingsresultaten. Wij hanteren dan ook een 100% tevredenheidsgarantie!

Tijdens onze behandelingen maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare producten. Daarbij werken onze professionals met professionele en krachtige reinigingsapparaten.

Zo bent u verzekerd van de meest grondige reiniging van uw zetel en de beste resultaten.

Direct beschikbaar voor zetelreiniging in Mechelen en omgeving

zetel reinigen aan huis

Zetels kuisen

Over ons

Cleaningdutch is dé zetelreiniger in België. Zetel reinigen aan huis of op locatie is onze specialisatie. Wij staan garant voor de beste kwaliteit, service en prijs.

Altijd in de buurt

Onze experts staan direct voor u klaar voor een professionele reiniging van uw zetels aan huis of op locatie bij uw bedrijf. Zo zijn wij werkzaam in onder meer Antwerpen, Brugge, Brussel, Charleroi, Gent, Genk, Hasselt, Luik, Leuven, Mechelen, Namen en alle andere steden en provincies in België.